POLITICA DE LIVRARE

Livrarea se efectueaza prin firme de curierat rapid sau reprezentanti ai SC Madame Florist Cafe SRL.

Costul livrarii este de 23 lei TVA inclus.

La nivel national, in orasele mari din aria de acoperire a curierului, costul de livrare este de 23 lei TVA inclus, fara km suplimentari.

In cazul in care locatia unde se va face livrarea se afla in afara ariei de acoperire a curierului (unde curierul percepe km suplimentari), transportul costa 23 lei TVA inclus + 1 leu/Km suplimentar TVA inclus. In cazul in care curierul va percepe costuri suplimentare, va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul total al livrarii.

TIMPI DE LIVRARE

Coletele sunt predate catre curier zilnic, de luni pana vineri, dupa cum urmeaza:

  • Comenzile efectuate pana in ora 15:00 vor fi predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 15:00 vor fi predate catre curier in ziua urmatoare.
  • Comenzile efectuate in ziua de Vineri pana in ora 15:00 vor fi predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 15:00cat si in week-end, vor fi predate catre curier in ziua de Luni.

 Comenzile cu livrare in Bucuresti vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

 Comenzile cu livrare la nivel national vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Desi in cele mai multe cazuri comenzile sunt livrate la timp, uneori, timpii de livrare pot varia din motive care nu tin de comerciant, ci strict de curier.

Politica de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna conform art.16 din OUG 34/2014:

– florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de returnare;

– produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummator;

– produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.boutiquefloral.ro sunteti pe deplin de acord cu Termenii de Livrare de mai sus.

Ultima actualizare a prezentului document a fost facuta la data de 7 Octombrie 2019.